توقف فرمان ممنوعیت وی چت از جانب قاضی آمریكایی
به گزارش مهندس وب اجرای فرمان دولت ترامپ برای ممنوعیت پیام رسان چینی وی چت در آمریكا، از جانب یك قاضی در كالیفرنیا متوقف گردید.
به گزارش مهندس وب به نقل از ایسنا، قاضی لورل بیلر در سانفرانسیسکو با رسیدگی به درخواست کاربران وی چت در آمریکا که استدلال دارند ممنوعیت این پیام رسان نقض حق آزادی بیان میلیونها آمریکایی چینی تبار است که برای ارتباطات خود به این اپلیکیشن متکی هستند، ضد اجرای حکم دولت ترامپ رای داد. این اپلیکیشن که قرار بود از روز یکشنبه از فروشگاههای برنامه آمریکا حذف شود، ۱۹ میلیون کاربر در این کشور و یک میلیارد کاربر در جهان دارد.
این قاضی در حکمی به تاریخ شنبه که اوایل روز یکشنبه انتشار یافت، نوشت: وی چت مانند یک میدان مجازی برای جامعه چینی زبانها و آمریکایی چینیها در آمریکا بوده و تنها راه ارتباطی آنها است. اگر این برنامه مسدود شود، دسترسی معنادار به ارتباطات در جامعه آنها بسته می شود و ازاین رو حق آنها برای آزادی بیان را محدود می کند.
دولت آمریکا مدعی است که وی چت یک تهدید امنیت ملی است اما قاضی اعلام نمود شواهد در این خصوص ناکافی است.
آمریکا مدعی است وی چت یک تهدید است چونکه شرکت تنسنت هولدینگ که مالک این اپلیکیشن است، با حزب کمونیست چین در ارتباط می باشد که می تواند از این اپلیکیشن برای انتشار پروپاگاندا، رهگیری کاربران و سرقت اطلاعات خصوصی آنها استفاده نماید. آمریکا ادعای مشابهی را در مورد اپلیکیشن ویدیویی تیک تاک مطرح کرده است.
حکم قاضی همینطور مانع اجرای دستور وزارت بازرگانی آمریکا برای پیشگیری از مبادلات مالی با وی چت در آمریکا می شود.
وزارت دادگستری آمریکا با بیان این که حکم این قاضی سبب عصبانیت ترامپ و وقفه در تلاشهای وی برای پرداختن به تهدیدهای امنیت ملی می شود، پیشنهاد کرد کاربران وی چت از اپلیکیشنها یا پلتفرمهای دیگری استفاده کنند.
دولت آمریکا روز شنبه طرح ممنوعیت دانلود تیک تاک را به دنبال موافقت ترامپ با پیشنهاد شرکت اوراکل در مورد فعالیت های آمریکایی تیک تاک به تاخیر انداخت. مسدودیت دانلود تیک تاک قرار بود از روز یکشنبه اجرایی شود اما حالا تا ۲۷ سپتامبر به تاخیر افتاده است. تیک تاک روز جمعه شکایتی را در واشنگتن دی سی تنظیم کرد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، کاربران وی چت می گویند محدودیتهای اعمال شده روی این برنامه تحت تأثیر مسائل سیاسی زمان انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا است.
منبع: webengineers.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب