واتس اپ كاربران را وادار به اشتراك گذاری اطلاعات با فیس بوك می كند

واتس اپ كاربران را وادار به اشتراك گذاری اطلاعات با فیس بوك می كند

به گزارش مهندس وب آپدیت جدید واتس اپ کاربران را مجبور می کند برای ادامه استفاده از این اپیکیشن یا اطلاعات خویش را با فیسبوک به اشتراک گذارند و یا دسترسی به واتس اپ را از دست می دهند.


به گزارش مهندس وب به نقل از مهر به تقل از ایندپندنت، واتس اپ با آپدیت جدید کاربرانش را مجبور می کند تا با قانون جدید حفاظت از اطلاعات شخصی موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی شان به اپ را از دست می دهند. موافقت کردن با قوانین جدید واتس اپ به معنای آن است که اطلاعات خصوصی کاربر همچون شماره موبایل وی با فیسبوک (مالک پیام رسان) به اشتراک گذاشته می شود. تمام کاربران این اپ باید تا ۸ فوریه ۲۰۲۱ میلادی با قوانین جدید موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی به چت ها و شماره تماسهای ثبت شده در آنرا از دست می دهند. آپدیت جدید به شکل یک نوتیفیکیشن داخل اپ ظاهر می شود که کاربران می توانند تا مهلت تعیین شده آنرا نادیده بگیرند. در نوتیفیکیشن مذکور آمده است: «با تأیید این پیام شما قوانین جدیدی را قبول می کنید که از ۸ فوریه ۲۰۲۱ میلادی اجرا خواهد شد. بعد از این تاریخ باید برای ادامه استفاده از پیام رسان، باید قوانین جدید را قبول کنید. در صورت تمایل به حذف اپلیکیشن می توانید به Help Center رجوع کنید.» هرچند واتس اپ از اظهار نظر درباره آبدیت جدید خودداری کرده اما به قول سخنگوی شرکت، قانون جدید معمول است و کاربران فرصت زیادی دارند تا آنرا بررسی نمایند.

1399/10/20
19:34:11
0.0 / 5
271
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
مهندس وب
مهندس وب web engineers