آئین نامه داخلی کمیسیون مشترک طرح پشتیبانی از حقوق کاربران مجازی نهایی شد

آئین نامه داخلی کمیسیون مشترک طرح پشتیبانی از حقوق کاربران مجازی نهایی شد

اعضای کمیسیون مشترک طرح پشتیبانی از حقوق کاربران در فضای مجازی کار بررسی آئین نامه داخلی کمیسیون را به اتمام رساندند تا کار بررسی محتوای طرح در جلسه بعدی کمیسیون آغاز شود.


به گزارش مهندس وب به نقل از ایسنا، آئین نامه داخلی کمیسیون پشتیبانی از حقوق کاربران در فضای مجازی در ۱۷ ماده نهایی و کار بررسی آن به اتمام رسید، این آئین نامه روند طرح پیشنهادات، نحوه حضور اعضا کمیسیون، چگونگی پوشش خبری مذاکرات جلسه، نحوه حضور دستگاه ها و نهادهای مسئول و ذی نفع، نحوه رای گیری و اداره جلسات را مشخص می کند.
در انتها بررسی آئین نامه رضا تقی پور انوری رئیس کمیسیون اظهار داشت: بررسی آئین نامه به اتمام رسید، در جلسات بعدی کمیسیون وارد بررسی طرح خواهیم شد، تاکید ما بر متن ارجاع شده به کمیسیون می باشد، نسخه های مختلف و عناوین مختلف در مورد این طرح بیان می شود اما به جهت اینکه در یک فضای منطقی بررسی مباحث را ادامه دهیم همه به نسخه ورودی کمیسیون متمرکز خواهیم بود.
او همینطور تصریح کرد: باید به این مهم هم دقت کنیم وقتی افراد با کلیات طرح موافق هستند، این موافقت به این مفهوم نیست که با تمام جزئیات آن هم موافقت می کنند و امکان دارد انتقاد و اصلاحی را مورد نظر داشته باشند، این طرح در جلسات آینده طبق روال مجلس با پیشنهادات اعضا به صورت از پیش ثبت شده بررسی خواهد شد.
در ادامه جلسه هم محسنیان از مرکز پژوهش های مجلس به عرضه گزارشی از از سوابق و کلیات طرح پرداخت.
وی ضمن اشاره به این مورد که مدیریت فضای مجازی از دغدغه ها و مطالبات اولویت دار رهبری انقلاب می باشد به سوابق تقنینی این حوزه در کشور های مختلف اشاره نمود.
محسنیان اظهار داشت که در نقاط مختلف جهان حداقل در ۷ شاخص این حوزه قانون گذاری انجام شده است، اما در کشور ما صرفاً در دو شاخص قانون گذاری صورت گرفته است که برای مثال ایالات متحده از کشور های پیش رو در قانون گذاری حوزه فضای مجازی می باشد.
محسنیان در ادامه به قانون gdpr (مقررات عمومی حفظ داده های فضای مجازی اتحادیه اروپا)اشاره کرد و در بخش دیگر گفت رویکرد ما در این طرح هم پشتیبانی از حقوق کاربران و هم ایجاد ظرفیت های داخلی همچون موتور جستجو گر بومی و هم پیام رسان داخلی می باشد.
وی ضمن اشاره به موتورجستجوگر بومی چینی با عنوان بایدو و پیام رسان داخلی چینی به نام وی چت اظهار داشت که مدل این طرح با ترکیبی از مدل چین، روسیه و اتحادیه اروپا دنبال شده است.
تقی پور رئیس کمیسیون هم در ادامه اظهارات نماینده مرکز پژوهشها به قانون gdpr اتحادیه اروپا اشاره نمود و اظهار داشت: فضاسازی بیرون اصرار بر این مورد دارد که این اقدام مجلس مبحث جدیدی و عجیب است ولی باید دقت کنیم اروپا در این موارد از ما سخت گیرتر عمل می کند.




منبع:

1400/08/17
21:15:29
0.0 / 5
1225
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
مهندس وب
مهندس وب web engineers