مدیر مخابرات منطقه خوزستان:

تعرفه های مخابرات باید منطقی شود

تعرفه های مخابرات باید منطقی شود

خوزستان مدیر مخابرات منطقه خوزستان با اشاره به اینکه باید تعرفه های مخابرات منطقی شود، اظهار داشت: به دنبال وارد شدن فشار مالی به مردم نیستیم اما برای توسعه و نوسازی احتیاج به هزینه است و تعرفه های مخابرات باید منطقی شود.



رحیم فلاح زاده در نشست خبری که امروز، ۱۸ آبان ماه در اهواز برگزار شد، ضمن اشاره به اقدامات شرکت مخابرات ایران و منطقه خوزستان اظهار نمود: شرکت مخابرات از سال ۱۳۸۸ و برپایه اصل ۴۴ به بخش خصوصی واگذار شد و در طول ۱۲سال گذشته تابحال کوشیده تا خدمات شایسته ای را به مشترکان خود عرضه نماید.

به گزارش مهندس وب به نقل از ایسنا، وی با اشاره به اینکه سرویس اصلی شرکت مخابرات، تلفن ثابت است، اضافه کرد: این سرویس پایه اصلی مخابرات است و تکنولوژی آن بر بستر سیم است و در همه شهرها و برخی روستاها وجود دارد.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۱۸ مرکز شهری و ۲۳۸ مرکز روستایی تلفن ثابت در استان خوزستان فعال می باشند و به مشترکان تلفن ثابت ارائه سرویس می کنند.

فلاح زاده با اشاره به اینکه ۱.۵ میلیون شماره منصوبه تلفن ثابت در خوزستان داریم، اظهار داشت: در ۱۰ سال قبل بر بستر همین شبکه تلفن ثابت، واگذاری سرویس ADSL انجام شده است و به شکلی خدمات اینترنتی هم از راه این زیرساخت در این سال ها به مردم عرضه می شود.

وی افزود: در سالهای اخیر هیچ تغییر تعرفه ای در بحث تلفن ثابت نداشته ایم و درآمد شرکت مخابرات از یک خط تلفن ثابت در یک ماه به علت استفاده عمده مردم از موبایل حدود ۶ هزار تومان است در صورتیکه هزینه نگهداری آن خط تلفن برای شرکت مخابرات حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان اظهار داشت: در کل کشور سال به سال به هزینه ها افزوده می شود اما متاسفانه بیشتر از ۱۲ سال است که تعرفه تلفن ثابت تغییر نکرده و ثابت بوده است و این مسئله سبب شده کار شرکت مخابرات برای تأمین هزینه های خود دشوار شود.

فلاح زاده بیان نمود: از ۱.۵ میلیون شماره تلفن منصوبه در خوزستان، حدود ۹۰۳ هزار شماره فعال می باشند و باقی آن ظرفیت، خالی است که برپایه برنامه ریزی در اختیار مشترکان قرار داده می شود.

وی اضافه کرد: برپایه برنامه ریزی های انجام شده، واگذاری سالانه حدود ۱۵ هزار تلفن ثابت در دستور کار است که معمولاً این برنامه محقق می شود. سال جاری و در ۶ ماهه نخست سال هم حدود ۷ هزار تلفن ثابت را به متقاضیان واگذار کرده ایم و روند واگذاری ها ادامه دارد.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان با اشاره به اینکه روند استفاده از تلفن ثابت در جهان نزولی است، اظهار داشت: به علت اینکه تعرفه تلفن ثابت پایین و سرویس ارزانی است و همینطور امکان عرضه سرویس ADSL بر روی آن وجود دارد، مردم به خطوط تلفن ثابت تعلق خاطر دارند و هنوز تقاضا برای دریافت آن وجود دارد.

فلاح زاده در مورد عرضه سرویس ADSL توسط مخابرات اظهار داشت: سال جاری واگذاری ۲۸ هزار سرویس ADSL در دستور کار ما است که حدود ۱۰ هزار سرویس در ۶ماه نخست به متقاضیان در خوزستان واگذار شده است.

وی با انتقاد از عدم تغییر تعرفه ها در مخابرات طی ۱۲ سال قبل تاکنون، اضافه کرد: باید بازسازی و نوسازی شبکه مخابرات استان صورت گیرد اما به علت عدم تغییر تعرفه ها امکان نوسازی و بازسازی شبکه وجود ندارد. همینطور به علت سرقت، تخریب و حفاری های مختلف صدمه هایی به شبکه وارد می شود که باید مخابرات آنها را جبران کند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان افزود: وقتی به شبکه صدمه ای وارد می شود باید به کمک تجهیزات و نیروی انسانی نسبت به حل مشکل مورد اشاره اقدام و شبکه بازسازی شود اما همه این موارد احتیاج به بودجه دارد که مخابرات در تأمین آن به شدت با مشکل مواجه می باشد.

فلاح زاده ضمن اشاره به این که سرویس فیبر نوری در سالهای اخیر در خوزستان توسعه یافته است، اظهار داشت: این سرویس باید در آینده جایگزین شبکه مسی شود اما با عنایت به سرمایه گذاری سنگین انجام شده در زمینه شبکه مسی، کنار گذاشتن آن ممکن نیست و بازسازی و نوسازی آن باید در دستور کار باشد.

وی اضافه کرد: از آغاز زمان اجرای فیبر نوری در خوزستان، ۱۸۰۰ سرویس فیبر نوری به متقاضیان در شهرهای بزرگ خوزستان واگذار شده است و برنامه داریم ۱۵۰۰ سرویس فیبر نوری دیگر را واگذار کنیم؛ البته این سرویس به علت بالا بودن هزینه مودم آن، متقاضی کمتری دارد.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان در مورد سرقت از تجهیزات مخابرات و کابل های تلفن در خوزستان اظهار داشت: طبق آمار در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۱۳۴ کافو در اهواز و کارون سرقت و تخریب شده اند. هر کافو به صورت میانگین به حدود ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ مشترک خدمات دهی می کند و سرقت آنها مشکلات زیادی را برای مردم بوجود آورده است.

فلاح زاده با اشاره به اینکه در مواردی حتی سارقان کابل های مسی تلفن در زمین را سرقت و تخریب می کنند، اظهار داشت: سرقت ها معطوف به مناطق خاصی نیست و در همه مناطق سرقت داریم. هزینه ترمیم هر کافو بعد از سرقت حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان بوده و بار سنگینی بر دوش مخابرات است.

وی اضافه کرد: جلسات و پیگیری های ویژه ای برای برخورد با سارقان در حوزه تجهیزات مخابراتی و کابل ها انجام شده و از همه مراجع کمک گرفته شده است تا مشکلات را حل نماییم اما حجم سرقت ها بالا است. پارسال حدود ۱۹۰ پرونده برای سارقان و سال جاری تابحال حدود ۸۰ پرونده برای سارقان داشته ایم.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان افزود: با عنایت به این که کافوهای نوری تولید داخل نیست، تخریب یا سرقت آنها هزینه های بسیار بالایی را بر مخابرات خوزستان تحمیل می کند و تأمین تجهیزات آنها بسیار دشوار است اما در بحث کابل ها مشکلی نداریم و به میزان کافی در انبارها موجود است.

فلاح زاده اظهار داشت: در تلاش هستیم با ایمن سازی تجهیزات، شاهد ارتقا سطح ایمنی و کاهش سرقت ها در خوزستان باشیم.

وی ضمن اشاره به ارتقا ظرفیت شبکه اینترنت مخابرات در خوزستان، اظهار داشت: ظرفیت شبکه اینترنت مخابرات در کل استان که از راه گیت بین المللی وارد می شود، در دوران کرونا ۲۰ گیگ بود که بعد از مدتی آنرا به ۳۰ گیگ ارتقا دادیم و در ایام گذشته این ظرفیت را به ۴۰ گیگ رساندیم.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان با اشاره به اینکه ظرفیت زیرساخت های حوزه مخابرات استان ۲ تا ۲.۵ برابر شده است، اضافه کرد: شبکه فیبر نوری در دو سال قبل از ۲ هزار کیلومتر به ۴۶۰۰ کیلومتر رسیده و توسعه بسیار خوبی در این حوزه انجام شده است.

فلاح زاده بیان نمود: مخابرات به دنبال این است تا هزینه تعرفه مخابرات را منطقی کند چونکه در ۱۲ سال قبل یک ریال به تعرفه مخابرات افزوده نشده است. مخابرات به دنبال اصلاح تعرفه است و اگر گلایه ای در مورد مشکلات مخابراتی از جانب مردم وجود دارد به این علت است که مشکلاتی در تأمین هزینه کابل، شبکه و پرسنل و... داریم.

وی در مورد شبکه اینترنت همراه اول در خوزستان اظهار داشت: هم اکنون بیشتر از ۲هزار سایت همراه اول در خوزستان وجود دارد که از این تعداد ۱۳۱۵ سایت ۲G، ۹۱۵ سایت ۳G، ۹۳۳ سایت ۴G و ۶۹۹ سایت ۴G+ هستند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان افزود: در برنامه داریم ۴ سایت ۵G را در اهواز راه اندازی نماییم. در این حوزه یکی از معضلات بحث تحریم است و در تأمین تجهیزات مشکلاتی وجود دارد تا بتوانیم این سایت ها را ارتقا و سایت های جدید ایجاد نماییم.

فلاح زاده ضمن اشاره به مناطقی که در اهواز با مشکل آنتن دهی مواجهند، اضافه کرد: در اهواز ۴۰ سایت جدید باید راه اندازی شود که از این تعداد تابحال ۲۶ سایت بوجود آمده و راه اندازی باقی آنها هم در دستور کار است.

وی با بیان اینکه ۴.۵ میلیون مشترک همراه اول در استان داریم، اظهار داشت: مخابرات زیرساخت همه ارتباطات در کشور است و اگر نتوانیم شبکه مخابرات را نوسازی و بازسازی نماییم، بطور قطع با چالش هایی در این عرصه مواجه خواهیم شد.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان اظهار نمود: تلاش خواهیم کرد خللی در ارتباطات وارد نشود اما باید تعرفه های مخابرات منطقی شود که البته در این حوزه دنبال وارد شدن فشار مالی به مردم نیستیم اما برای توسعه و نوسازی احتیاج به هزینه است و تعرفه های مخابرات باید منطقی شود.

فلاح زاده در انتها اضافه کرد: ما باید به سمت استفاده از فیبر نوری برویم و که البته هزینه ها در این حوزه بالا است و منطقی سازی تعرفه ها به توسعه این بخش کمک شایانی می کند.




1400/08/20
21:24:44
0.0 / 5
854
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
مهندس وب
مهندس وب web engineers