معاون وزیر ارتباطات خبر داد؛

ضرورت همکاری شهرداری ها با پروژه اینترنت پرسرعت

ضرورت همکاری شهرداری ها با پروژه اینترنت پرسرعت

به گزارش مهندس وب معاون وزیر ارتباطات ضمن اشاره به جلسه نمایندگان کمیسیون های مختلف مجلس با وزیر ارتباطات اظهار داشت: در این نشست بر ضرورت همکاری شهرداریها با پروژه فیبر نوری تاکید شد.



علی باقری اصل در گفتگو با خبرنگار مهر، جزئیات جلسه وزیر ارتباطات با نمایندگان کمیسیون های مختلف مجلس را شرح داد و اظهار داشت: یکی از موضوعات مطرح شده در این نشست از جانب وزیر ارتباطات، راه اندازی پنجره خدمات هوشمند بود. بنابر بند واو تبصره ۷ مصوبه قانون بودجه ۲ تکلیف عمده بر عهده وزارت ارتباطات، دستگاههای اجرایی و سازمان اداری استخدامی گذاشته شده است؛ دستگاههای اجرایی مکلف شدند تا شهریورماه، پنجره خدمات هوشمند خویش را راه اندازی کنند. در واقع باید پنجره ای باشد که مردم با یک مرتبه ورود از تمام خدمات دستگاه برخوردار شوند.
دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات ضمن اشاره به این که خیلی از دستگاه ها هنوز چنین پنجره ای ندارند، اضافه کرد: بر مبنای ارزیابی که در شورای اجرایی فناوری اطلاعات انجام دادیم، فقط حدود ۲۷ دستگاه آمادگی نسبی جهت راه اندازی این پنجره دارند.
معاون امور مجلس وزارت ارتباطات افزود: دومین تکلیف، ایجاد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است که حکم قانون این است که تا دیماه راه اندازی شود. این درگاه به صورت آزمایشی از اردیبهشت ماه فعال گشته است. بنابر گزارشی که وزیر ارتباطات در مجلس عرضه دادند، بیشتر از ۲۰ دستگاه به این پنجره ملی متصل شدند و تنوعی از خدمات خویش را به صورت احراز هویت یکپارچه عرضه می کنند؛ یعنی شخص می تواند با یک ثبت نام ساده مبتنی بر شماره ملی، شماره موبایل و در بعضی مواقع کد پستی احراز هویت شود و بعد از آن وارد درگاه های تأمین اجتماعی، بیمه سلامت ایرانیان، سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و غیره شوند و خدمت خویش را بدون احراز هویت مجدد دریافت کند.
باقری تصریح کرد: وزیر در این نشست گزارشی از کیفیت این خدمات عرضه داد و با عنایت به این که از ۱۷۰ دستگاه فقط ۲۰ دستگاه متصل شدند و زمان باقیمانده تا شهریورماه زمان زیادی نیست، از نمایندگان درخواست نمود به آن دسته از دستگاههای اجرایی که مرتبط هستند ملزم کند که به این درگاه متصل شوند. وزیر همینطور تصریح کرد که پس از این اتصال، گام بعدی به سمت هوشمندسازی و همچنین بهبود کیفیت خدمات خواهد بود.
دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات درباره پروژه ملی فیبر نوری و مباحث مطرح شده در این نشست، اظهار داشت: در اولین فراخوانی که اعلام کردیم، ۸ و نیم میلیون پورت فیبر نوری از ۲۰ میلیون پورت تکلیفی واگذار شد و چندین شهر بعنوان پایلوت طرح انتخاب شدند و در این نشست وزیر گزارش دادند که کدام شهرها و شهرستان ها کار را پیگیری و پیش برده اند. همینطور دولت بخشی از حق السهم خویش را به این پروژه مختص کرده است.
معاون وزیر ارتباطات بیان نمود: نمایندگان مجلس تاکید نمودند که اجرای این پروژه، منوط به همکاری دستگاههای اجرایی همچون شهرداری ها است؛ بر این اساس مقرر شد پیگیری هایی صورت گیرد تا شهرداری ها کمک کنند اجرای این پروژه که نیازمند حفر کانال و غیره است در شهرها هرچه سریعتر اجرایی شود.
وی اضافه کرد: وزیر ارتباطات این نکته را بیان کرد که اگر نمایندگان همکاری کنند و نهضت اتصال مردم به فیبرنوری مانند نهضت گازرسانی در سالهای گذشته اتفاق بیفتد، زیرساخت دسترسی مردم به اینترنت پرسرعت فراهم خواهد شد.
باقری اصل اظهار داشت: در این نشست دغدغه ای عنوان شد در خصوص این که آیا پروژه فیبر نوری، نهایت تکنولوژی است که دکتر زارع پور توضیح داد، بستر فیبر حداقل تا ۳ دهه نیازمندی های کشور را برای ارتباطات و کیفیت سرعت بالا فراهم می آورد.


منبع:

1401/04/09
12:03:54
0.0 / 5
754
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
مهندس وب
مهندس وب web engineers