رییس پژوهشگاه ارتباطات خبر داد؛

فعالیت نخبگان ICT در مرکز نوآوری هوش مصنوعی

فعالیت نخبگان ICT در مرکز نوآوری هوش مصنوعی

به گزارش مهندس وب، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: مقرر است بخش های خصوصی گروههای نخبگانی و شرکتهای نوآور در مرکز نوآوری هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات فعالیت داشته باشند.



سید محمد رضوی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر درباب ایجاد مرکز نوآوری و برنامه پژوهشگاه ارتباطات برای پشتیبانی از نخبگانICT کشور اظهار داشت: بمنظور پشتیبانی از نخبگان ارتباطات و فناوری اطلاعات با تمرکز بر حوزه هوش مصنوعی فعالیت می نماییم. مرکز نوآوری هوش مصنوعی از گذشته در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود داشت و هم اکنون درحال توسعه این مرکز نوآوری هستیم.
وی اضافه کرد: انشاالله باتوجه به نقشی که هوش مصنوعی در همه ی شبکه های مخابراتی پیدا کرده و همین طور با توجه به این که وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی در برنامه هفتم توسعه متولی سند ملی هوش مصنوعی هستند، بتوانیم در مرکز نوآوری هم به زیست بوم این حوزه نماییم هم به تکالیف وزارت ارتباطات در این زمینه کمک نماییم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نحوه پشتیبانی از نخبگان ICT در پژوهشگاه اضافه کرد: هم اکنون مرکز نوآوری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با فعالیت محدود وجود دارد که تمرکز آن بر روی هوش مصنوعی است اما مقرر است بخش های خصوصی گروههای نخبگانی و شرکت های نوآور در این مرکز فعالیت داشته باشند و کمک کنند.
رضوی زاده به توسعه مرکز نوآوری ارتباطات و فناوری اطلاعات که به نام مرکز نوآوری هوش مصنوعی شناخته می شود اشاره و عنوان کرد: این مرکز مقرر است با سیاست ها و برنامه ریزی های جدی توسعه یابد تا بتوانیم حمایت های بیشتری را فراهم نماییم.
وی اشاره کرد: باتوجه به تکلیفی که بر عهده وزارت ارتباطات گذاشته شده، تمرکز و بیشتر انرژی پژوهشگاه بر هوش مصنوعی است و از سویی حوزه های نوین فناوری مثل هوش مصنوعی و کوانتوم وزارتخانه نیز بر عهده پژوهشگاه است.
رضوی زاده با اشاره به پروژه های فعال پژوهشگاه درباب هوش مصنوعی اظهار داشت: همچون این پروژه ها، لابراتوار هوش مصنوعی است که محصولات تولید شده در بخش خصوصی را می توانیم ارزیابی می نماییم. همین طور با همکاری سازمان ملی استاندارد درحال تدوین استانداردهای حوزه هوش مصنوعی هستیم و بمنظور بررسی سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با همکاری با سازمان فضایی، دانشگاه ها و وزارت جهاد کشاورزی پروژه محصولات زیرکشت کشاورزی دنبال می شود تا بتوانیم سطح زیرکشت برخی محصولات کشاورزی در کشور را به دست بیاوریم.
وی اظهار داشت: همین طور در تعامل با مرکز ملی فضای مجازی در موضوع تدوین سند هوش مصنوعی فعالیت داریم تا شاهد توسعه هوش مصنوعی در کشور باشیم.

1402/08/13
09:21:58
0.0 / 5
297
تگهای خبر: ارتباطات , پروژه , فضای مجازی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
مهندس وب
مهندس وب web engineers