ایجاد مسیر هوشمند در اراضی عباس آباد

ایجاد مسیر هوشمند در اراضی عباس آباد

به گزارش مهندس وب، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از ایجاد مسیر هوشمند در اراضی عباس آباد اطلاع داد و اظهار داشت: این اقدام در جهت راه یافتن هوش مصنوعی به زندگی مردم است.


به گزارش مهندس وب به نقل از ایسنا، دکتر حسین افشین در حاشیه آئین رونمایی از سکوی ملی متن باز هوش مصنوعی درجمع خبرنگاران، ضمن اشاره به رونمایی از نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی اظهار داشت: از مهم ترین پارامترهایی که در توسعه هوش مصنوعی دنبال می شود یکی توسعه زیر ساخت هوش مصنوعی و دیگری سکوها و بازارگاه ها است و خوشحالیم که امروز دربخش زیر ساخت گام هایی برداشته شد و امروز در داخل کشور موجود است و سیرهای نصب آن طی می شود.
وی، توسعه سکوهای نرم افزاری و ملی هوش مصنوعی را از دیگر زیر ساخت های هوش مصنوعی دانست که در کشور توسعه یافته است و افزود: این سکو باعث می شود که ما بدون استفاده از API های خارجی بتوانیم از الگوریتم های داخلی بهره برداری نماییم.
افشین با اشاره به اینکه توسعه سکوی ملی هوش مصنوعی چندین خصوصیت دارد یکی از آنها را استقلال کشور در این عرصه دانست و خاطرنشان کرد: همینطور در صورتیکه محققان بخواهند از سکوهای هوش مصنوعی استفاده کنند، با هزینه های خیلی کم، الکوریتم ها، مدلها و استودیوهای خودشان را بسازند و این اتفاق مهمی برای کشور است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان: ما در روز ۱۱ مهرماه قول دادیم این سکو را راه اندازی نماییم و محققان این طرح از ۲۹ مهرماه سالجاری با انعقاد قراردادی کار پیاده سازی این سکو را شروع کردند و تا امروز ۲۵ اسفند با کار شبانه روزی یک تیم ۱۰۰ نفره شامل دانشجویان پسادکتری، اساتید و محققان مستقل این سکو بوجود آمد.
وی با اشاره به اینکه عرضه این سکو یک تجربه و سابقه ۱۰ ساله را به دنبال دارد، یاداور شد: با دانشی که ۱۰ سال قبل در کشور انباشته شده بود، آنها را همگرا و در جهت توسعه یک سکوی ملی، همگرا نماییم. برای همین است که توانستیم در فاصله کوتاهی این سکو را ایجاد نماییم.
افشین تصریح کرد: در سال آینده حتما خبرهای خوبی در حوزه هوش مصنوعی خواهیم داشت و حتما کلیه شرکت ها و محققان به این سکو اضافه خواهند شد و در اسفند سال ۱۴۰۴ نسخه نهائی و به روز همراه با مدل سابق های نوآورانه عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این سکوی ملی یک موجود زنده است افزود: این طور نیست که اسفند سال آینده نقطه پایان این سکوی ملی باشد، بلکه نقطه شروعی برای توسعه این حوزه است. امروز ۲۵ اسفند را میتوان شروع مسیر توسعه هوش مصنوعی دانست.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با اظهار امیدواری از این که بدون حاشیه همکاری میان محققان داخلی و محققان خارج از کشور ادامه یابد، اظهار داشت: به این سکو محققان دو کشور اضافه می شوند و کارهای آن انجام شده و قراراست محققان آنها در توسعه این سکو به ما کمک کنند و ما هم در توسعه سکوی انها همکاری داشته باشیم.
معاون علمی رئیس جمهور با تکیه بر این که مزرعه GPU در کشور فراهم گشته است اظهار نمود: توسعه GPU فارم ها همزمان با توسعه این سکو شروع کردیم و با عنایت به محدودیت بودجه ای که وجود داشت، اعتبارات آن تأمین شد و خرید آن صورت پذیرفت و در داخل کشور است و باید نصب شود.
وی با تکیه بر این که دغدغه ای در زمینه زیر ساخت هوش مصنوعی در کشور نداریم اضافه کرد: امروز هیچ مشکلی از نظر زیر ساخت هوش مصنوعی نداریم ولی اجرای آن باقیمانده است و ظرف دو تا سه روز آینده این زیر ساخت نصب می شود و ما دغدغه ای در زمینه زیر ساخت نداریم چون به روزترین تجهیزات دنیا برای کشور خریداری شده است.
معاون علمی رئیس جمهور با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا مردم هوش مصنوعی را به شکل ملموس درک کنند، اظهار داشت: خبر هوش مصنوعی از محتوای آن جلوتر است و این امر خطر شبه علم را به دنبال دارد ازاین رو یکی از اقدامات ما اینست که در اراضی عباس آباد مسیر پیاده روی هوشمند ایجاد می شود.
وی در اینباره توضیح داد: وقتی مردم در راه هوشمند قرار می گیرند هوش مصنوعی را دریافت می کنند. اقدامات آن انجام شده و در سال آینده یک مسیر در تپه های عباس آباد را به شکل هوشمند خواهیم داشت. خصوصیت های آن درآینده اعلام می شود.



1403/12/25
13:32:35
0.0 / 5
142
تگهای خبر: فناوری , نرم افزار , هوشمند
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
مهندس وب
لینک دوستان مهندس وب
مهندس وب web engineers