معاون وزیر ارتباطات:

به رفع فیلترینگ خیلی امیدوار هستم

به رفع فیلترینگ خیلی امیدوار هستم

به گزارش مهندس وب، معاون وزیر ارتباطات ضمن اشاره به تأثیر فیلترینگ بر کیفیت اینترنت، اعلام نمود که به رفع فیلترینگ امید زیادی دارد.


به گزارش مهندس وب به نقل از خبر آنلاین، احسان چیت ساز معاون وزیر ارتباطات، در گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر اظهار داشت: کمبود سرمایه گذاری در پهن باند، عامل از دست رفتن پیشتازی ایران در اقتصاد دیجیتال منطقه است
به نقل از پیوست، او در رابطه با اپراتورهای هوش مصنوعی توضیح داد: چارچوب اپراتور هوش مصنوعی به منظور گسترش شرکتهای بزرگ در حوزه ارتباطات و هوش مصنوعی به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات رسیده است.
چیت ساز افزود: اپراتورها موظف اند سالانه حداقل ۱۰ درصد ظرفیت پردازشی خویش را بالا برند تا نیاز کشور در حوزه هوش مصنوعی تامین گردد.
او ضمن اشاره به فیلترینگ اظهار داشت: امیدوارم با کاهش فیلترینگ گسترده، کیفیت اینترنت بهبود پیدا کند. به رفع فیلترینگ بسیار امیدوارم.
بطور خلاصه به گزارش مهندس وب به نقل از خبر آنلاین، احسان چیت ساز معاون وزیر ارتباطات، در گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر عنوان کرد: کمبود سرمایه گذاری در پهن باند، عامل از دست رفتن پیشتازی ایران در اقتصاد دیجیتال منطقه است به نقل از پیوست، او در ارتباط با اپراتورهای هوش مصنوعی توضیح داد: چارچوب اپراتور هوش مصنوعی بمنظور گسترش شرکتهای بزرگ در عرصه ارتباطات و هوش مصنوعی به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات رسیده است.
1404/08/03
10:26:25
0.0 / 5
7
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , ارتباطات , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
مهندس وب
مهندس وب web engineers