یك مقام دانشگاهی:

احتمال رفع فیلتر پلت فرم ها در تمامی دانشگاه ها وجود دارد

احتمال رفع فیلتر پلت فرم ها در تمامی دانشگاه ها وجود دارد

به گزارش مهندس وب، تمام دانشگاه ها و دستگاههای تابعه برای رفع فیلتر معرفی شده اند.


به گزارش مهندس وب به نقل از خبر آنلاین و بر طبق گزارش دیجیاتو، رییس مرکز فاوای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، با توضیح در رابطه با رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه تهران، احتمال رفع فیلتر برخی پلت فرم ها برای تمامی دانشگاه ها را اعلام نمود.
«مهدی اثنی عشری»، در گفت و گو با خبرگزاری مهر اظهار داشت: «ما این مساله را پیگیری کردیم و شورایعالی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری (عتف) به ما این گونه پاسخ داد که باتوجه به تاثیر یوتیوب بر آموزش، وزارت علوم درخواست کرده است این بستر حداقل برای آموزش عالی رفع فیلتر شود.»
او اضافه کرد: «از همین رو تمام دانشگاه ها و دستگاه های تابعه برای رفع فیلتر معرفی شده اند اما رفع فیلتر توسط شرکت زیرساخت صورت می گیرد و ما در اولویت بندی نقشی نداریم؛ این مساله به مرور بایستی برای همه دانشگاه ها اجرا شود.»
این در شرایطی است که روز گذشته سرپرست دفتر ریاست رگولاتوری با رد هرگونه مصوبه در رابطه با راه اندازی «اینترنت طبقاتی» یا رفع فیلتر برخی پلت فرم ها در دانشگاه ها اظهار داشت: «تاکنون هیچ تصمیم یا ابلاغیه ای دراین خصوص صادر نشده است.»
به اجمال، مهدی اثنی عشری، در گفت و گو با خبرگزاری مهر عنوان کرد: ما این مسئله را پیگیری کردیم و شورای عالی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری (عتف) به ما این گونه پاسخ داد که با توجه به تاثیر یوتیوب بر آموزش، وزارت علوم درخواست کرده است این بستر حداقل برای آموزش عالی رفع فیلتر شود.

منبع:

1404/08/17
10:23:53
0.0 / 5
8
تگهای خبر: آموزش , آنلاین , اینترنت , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
مهندس وب
مهندس وب web engineers