وزیر ارتباطات:

نگاه به فضای مجازی باید از محدودسازی به استفاده حداکثری تغییر کند

نگاه به فضای مجازی باید از محدودسازی به استفاده حداکثری تغییر کند

مهندس وب: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تکیه بر نقش فناوری در اقتدار کشور گفت گسترش فناوری در عرصه های فضایی، ارتباطات، اقتصاد دیجیتال و شرکت های دانش بنیان باید با جدیت دنبال شود و نگاه به فضای مجازی نیز از محدودسازی و بستن و بازکردن این فضا، به سوی استفاده مؤثر و حداکثری از ظرفیتهای آن تغییر کند.


به گزارش مهندس وب به نقل از خبر آنلاین و بر طبق گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی در جلسه شورای اداری استان سمنان، فناوری را یکی از پایه های مهم اقتدار کشور دانست و اظهار داشت: گسترش فناوری در حوزه های فضایی، ارتباطات، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد دانش بنیان و تکنولوژی های جدید باید با جدیت دنبال شود.
وزیر ارتباطات با اشاره به ضرورت خدمات رسانی به مردم گفت مدیران باید در راه رفع مشکلات و گره های زندگی مردم، همه ظرفیتهای خودرا به کار بگیرند. بگفته هاشمی، همراهی مردم و ادامه ارایه خدمات در شرایط دشوار کشور، نشان دهنده همبستگی و تلاش مجموعه های مختلف بوده است.
بهره برداری از ۱۱۲ پروژه ارتباطی در سمنان هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود از بهره برداری رسمی ۱۱۲ پروژه ارتباطی در استان سمنان اطلاع داد و گفت در دولت چهاردهم حدود ۲.۵ همت در حوزه ارتباطات این استان سرمایه گذاری شده است.
او افزود بخشی از این اقدامات حاصل تلاش مجموعه ارتباطات و بخش دیگری نتیجه همکاری سازمانهای دولتی استان و رفع موانع موجود با تمرکز بر استاندار سمنان بوده است.
وزیر ارتباطات تاکید کرد توسعه زیرساخت های ارتباطی در استان سمنان ادامه می یابد و رشد زیرساخت های ارتباطی کشور در لایه های مختلف، در خیلی از شاخصها به ۱۰۰ درصد و بیشتر رسیده است.
بگفته هاشمی، بخش قابل توجهی از این اقدامات بدون بازتاب رسانه ای گسترده انجام شده، اما توسعه شبکه ارتباطی کشور حتی در شرایط دشوار نیز متوقف نشده است.
ستار هاشمی: فضای مجازی بخشی از زندگی واقعی مردم است وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های ارتباطی، تولید محتوا و آموزش، گفت برنامه «ایران دیجیتال» با محوریت دانش آموزان دوره متوسطه اول درحال اجراست و تعداد کاربران این طرح به ۴ میلیون نفر رسیده است.
هاشمی وضعیت استان سمنان در شاخصهای در رابطه با برنامه «ایران دیجیتال» را مناسب ارزیابی کرد و گفت آموزش نسل جدید جهت استفاده مؤثر و حداکثری از ظرفیت فضای مجازی اهمیت زیادی دارد.
او فضای مجازی را بستری باارزش با ظرفیتهای گسترده دانست و تاکید کرد همه دستگاه ها باید از این ظرفیت به صورت حداکثری استفاده نمایند.
هاشمی گفت نگاه به فضای مجازی نباید فقط بعنوان یک ابزار فنی برای «بستن یا باز کردن» آن باشد، بلکه باید ظرفیتهای این فضا را به صورت مؤثر به کار گرفت.
وزیر ارتباطات اضافه کرد: فضای مجازی امروز بخشی از زندگی واقعی مردم است و از نظر گستره و اثرگذاری، ابعاد آن خیلی بزرگ شده است؛ ازاین رو باید جهت استفاده صحیح و مؤثر از این ظرفیت برنامه ریزی کرد.
تکمیل پوشش ارتباطی روستاهای سمنان وزیر ارتباطات همین طور درباره ی توسعه ارتباطات روستایی در استان سمنان گفت با آغاز به کار پروژه های اخیر، پوشش ارتباطی حوزه انتخابیه رودبار بطور کامل به پایان رسیده است و تکمیل پوشش ارتباطی در سرتاسر استان نیز در دستور کار قرار دارد.
بگفته هاشمی، با تمرکز بر همراه اول، روستای شهید عبداللهیان نیز تا پایان مهرماه بصورت رسمی افتتاح می گردد.
رونمایی از سند تحول دیجیتال استان سمنان در جلسه شورای اداری استان سمنان، گزارشی از وضعیت ارتباطات استان، پیشرفت پروژه های جی نف و توسعه ارتباطات روستایی ارایه شد و نمایندگان اپراتورهای ارتباطی نیز گزارشی از وضعیت شبکه در استان ارایه کردند.
در این نشست، سند تحول دیجیتال استان سمنان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پرده برداری شد.
در شروع جلسه نیز نمایندگان حوزه های انتخابیه مختلف استان سمنان ضمن تقدیر از اقدامات وزارت ارتباطات در زمینه پایداری شبکه ارتباطی در روزهای جنگ و توسعه ارتباطات روستایی، برخی مشکلات و مطالبات حوزه ارتباطات استان را مطرح نمودند.
وزیر ارتباطات در انتها با بزرگداشت یاد و خاطره شهدا، بر ضرورت ادامه مسیر خدمات رسانی به مردم تاکید کرد.
1405/07/12
12:23:35
0.0 / 5
4
تگهای خبر: آموزش , ارتباطات , اقتصاد , برنامه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
مهندس وب
مهندس وب web engineers